Mijn werk als therapeut

Ik heb een mooie baan als cognitief gedragstherapeut. Samen met mijn lieve collega Paula de Jong run ik Psychotherapy & Movement. Niets is zo heerlijk dan samen te werken in een praktijk waarbij je je eigen koers kan bepalen. Ik ben Paula ontzettend dankbaar voor haar geloof in mijn als therapeut. Bij Paula zijn er nooit vooroordelen geweest. Vanaf de start heeft zij mij een eerlijke kans gegeven. Hiervoor ben ik haar eeuwig dankbaar. Wie mij als therapeut ook een eerlijke kans geeft zijn mijn clienten. Laatst hadden we aan een cliente gevraagd om haar indruk van Psychotherapy & Movement en de therapeuten op te schrijven. Het mooie was voor mij dat deze cliente mij omschreef als een vrouw die kracht, empathie en vertrouwen uitstraalt. Voor mij betekende dit geen vooroordeel, maar een terugkoppeling van haar reflectie van mij als persoon. Dit raakte mij ontzettend. Ik voelde mij trots dat ik deze indru achterliet. Haar reactie was puur en bemoedigend. Het werk dat ik heb verreikt mij ontzettend. Ik vind het ontzettend mooi werk om mensen te kunnen helpen en te kunnen behandelen. Ik bedenk mij altijd dat iedereen in de positie kan komen dat hij of zij hulp moet vragen. Niemand kan het alleen in dit leven. Soms zijn vrienden helpend, soms familie en soms een therapeut.